obshtina

Община Априлци

ул. В.Левски 109        п.к 5641

гр.Априлци

06958/22 22

факс

06958/22 22

 

ДЛС Русалка

ДЛС „Русалка“

ул. Търговска 6       п.к 5641    

гр.Априлци  

06958/23 12

факс:

06958/2313     

policia

Полицейско управление

ул.       

гр. Априлци

тел.: 112

06958/22 64

Пожарна и аварийна безопасност 

ул. Драгню Стойчев      

гр. Априлци

тел.: 112

06958 3239  

poliklinika

Поликлиника

   


06958/22 60

                                           

 

Аптека  

ул.Ново Село 6а          

гр. Априлци

06958/23 53
 
поща

Поща

ул.        п.к 5641 

гр. Априлци

 

06958/21 23

   

 

Дирекция социално подпомагане – Априлци

ул. В.Левски 104        п.к5641

гр.Априлци     


pozemlena

Общинска служба земеделие

 кв. Център 7 пк5641                                                                                        гр. Априлци e-mail:  [email protected]Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

06958/32 36
ВЕЦ Видима

ВЕЦ Видима

кв. Видима

гр. Априлци

06958/83 61
 

Енергоразпределение


гр. Априлци

 0700 100 10
 

РПК „Изток“

, п.к. 5650 
 

гр. Априлци  

06958/20 30
 
Дом за възрастни хора

Дом за стари хора „Ганка и Георги Събчеви“

ул.Йонко Карагьозов 21, п.к. 5650 
 

гр. Априлци   

06958/ 20 83
 

Читалище „Светлина“

 ул. Априлско въстание                                                                      Априлци

 06958 /24 00
 

Читалище „Бъдеще“

 кв.Острец      п.к5650                                                                                     гр.Априлци

 06958 /21 79
 

Читалище „Петър Берон“

 кв.Зла река      п.к                                                                                      

 гр. Априлци

читалище Видима

Читалище „Просвета“

 кв. Видима                                                                     гр.Априлци

06958 3273
 
ОУ Васил Левски град Априлци

ОУ „Васил Левски“

ул.   Център 68          п.к5641    

гр. Априлци 

06958/2333
 

ЦДГ „Еделвайс“

кв.Острец          п.к 5641    

гр. Априлци

 06958/2137
 

ЦДГ „Здравец“

кв.Видима 7          п.к   

гр. Априлци

06958/8218