Зимен празник в Априлци

[caption id="attachment_467" align="alignnone" width=""]Зимен празник в Априлци[/caption]

Под мотото „Нека спортуваме заедно и почувстваме красотата на нашата природа“ Община Априлци и  Инициативен комитет организират Зимен празник на  4 февруари /събота/ 2012г. на ски пистата в кв. Острец на град Априлци.

Read more