Априлци се намира в слънчева котловина на Стара планина
Оценете статията
(0 оценки)
Хижа Зора град Априлци Хижа Зора град Априлци
Намира се на 526м н.в. в квартал Зла река в  град Априлци - масивна триетажна постройка с капацитет 57 места.

Тел: 06958/2919, 2243.

Априлци.net