Априлци се намира в слънчева котловина на Стара планина

Град Априлци - Раева могила /Раевото/ - 2,5 часа

Маршрута Град Априлци - Чуклата-  Раева могила /Раевото/ 2,5 часа.

Тук  може да се насладите на удивително красивата панорама на град Априлци и Стара плнанина.

Априлци.net