Априлци се намира в слънчева котловина на Стара планина

Работилница

В Априлци може да се насладите на гледките на цветове и багри, които всяка есен поднася природата.  Любувайки се на богатството от нюанси предлагано от милиардите листа на дърветата, докато дишате свежия хладен и чист въздух Вие може да направите този прекрасен  букет от листа, който ще пренесе очарованието на есента във Вашия дом или офис.

Искате ли нещо по-различно за вашата стена или врата? Тази зелена декорация ще внесе много живот и красота във Вашия дом или градина. Нужно е да си набавите малко рабица  /ситна мрежа/, мъх от гората, малко почва и сукуленти , по нашенски ошавче, дебелец или "дебела Мара" .

Някогашното детство е било един малък свят, населен с простички игри и играчки. Този свят днес е оставен на спокойствие в спомените на баба и дядо в Априлци..., в сандъците и по таваните на старите къщи, потънал в прах... Но той още е жив! Нещичко в него диша и чака да бъде забелязано, ако не за друго, то за да покаже, че нещата направени с мерак имат удивителната сила да оцеляват и да напомнят, че дълг на всяко поколение е да направи възможно приспособяването на най- доброто, останало от предците, към днешния живот.

Априлци.net