Априлци се намира в слънчева котловина на Стара планина

Снимки от Априлци


априлци-6
Снимки от...
априлци-6...

Рекорд за ловен сезон на диви прасета

Оценете статията
(1 Оценка)

 

Ловна дружинка гр. Априлци кв.Зла Река от ловно сдружение гр.Троян
Обстреля 25 диви прасета !

Априлци.net